Licenţă de 10 (zece)
Lucrări de licenţă, lucrări de disertaţie, referate
                      OFERTA 2021
 
           
cu doar 100 de lei puteţi achiziţiona orice lucrare aflată în Biblioteca noastră de lucrări
 
şi cu doar 60 de lei puteţi achiziţiona un set de 3 Planuri de îngrijire pentru pacienţi cu diferite afecţiuni


   Prima pagină      Termeni şi condiţii
 
 
 Caută în paginile site-ului!
 
 

 

Termeni şi condiţii

 
Utilizarea acestui site presupune automat acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos, administratorul site-ului fiind absolvit de orice răspundere juridică. Dacă nu sunteţi de acord cu cele stipulate în Termeni şi condiţii, vă rugăm să nu folosiţi acest website.
 
Baza noastră de date conţine lucrări realizate la comandă, lucrări primite de la utilizatori, lucrări intrate în posesia noastră la schimb.
 
Site-ul nu incurajează plagiatul şi oferă accesul la conţinut numai în scopuri personale de informare, documentare, educaţional şi de divertisment, exclusiv în vederea realizării propriei lucrări de cercetare pe un subiect similar. Nu ne asumăm raspunderea pentru eventualele acţiuni ale utilizatorilor acestui site care încalcă legea în vigoare asupra dreptului de autor în susţinerea oricărui tip de examen.
 
           Utilizând acest site aveţi obligaţia să nu folosiţi materialele achiziţionate prin intermediul site-ului nostru drept lucrări proprii în susţinerea oricărui tip de examen.

Aici puteţi găsi link-uri către alte site-uri, dar utilizarea lor va fi responsabilitatea Dvs. Vă sfătuim să citiţi declaraţia lor de confidenţialitate înainte de a continua.

Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la office@licentade10.eu. Vă vom oferi asistenţă imediat.

        Site-ul licentade10.eu îşi rezervă dreptul de a modifica Termenii şi Condițiile de Utilizare, acestea fiind formulate în concordanţă cu legea română în vigoare şi având valabilitate din momentul publicării pe paginile site-ului.
 


Licentade10.eu  |  2010 - 2017 All Rights Reserved