Licenţă de 10 (zece)
Lucrări de licenţă, lucrări de disertaţie, referate
                      OFERTA 2021
 
           
cu doar 100 de lei puteţi achiziţiona orice lucrare aflată în Biblioteca noastră de lucrări
 
şi cu doar 60 de lei puteţi achiziţiona un set de 3 Planuri de îngrijire pentru pacienţi cu diferite afecţiuni


   Prima pagină      Modalităţi de plată
 
 
 Caută în paginile site-ului!
 

1. Plata online

Licentade10.eu (reprezentată prin Danea Maria Delia PFA) acceptă plata pentru lucrări folosind serviciile procesatorului de carduri Netopia MobilPay - www.mobilpay.ro. Cardurile acceptate pentru plăţi sunt: MasterCard, Visa, Visa Electron si Maestro.

De ce sa plătiţi online?

  • Rapid - nu mai trebuie să mai faceţi un drum până la bancă, în cazul în care nu puteţi face ordine de plată online;
  • Uşor - durează mai puţin de un minut pentru a face o plată;
  • Sigur - tranzacţia se derulează pe platforma securizată Netopia MobilPay;
  • Fără comisionare bancare suplimentare, în comparaţie cu ordinele de plată;
  • Disponibil oriunde in lume, chiar şi atunci când nu sunteţi în ţară şi nu aveţi un sistem de tip mobile banking.

Dacă alegeţi să plătiţi online, veţi primi pe email un link care vă va redirecţiona către pagina de plată mobilPay.

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveţi în cont, tranzacţiile se fac in lei. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru plăţile efectuate cu cardurile de debit sau de credit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro) este folosit sistemul '3-D Secure' elaborat de aceste organizaţii, care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Licentade10.eu nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

După efectuarea plăţii, în maxim 24 ore (de regulă 2-4 ore) veți primi documentația solicitată în căsuța electronică, pe adresa de email de conversație.

Materialele vor fi expediate în format document word.

2. Plata bancară. O altă modalitate de plată convenabilă şi rapidă este prin alimentare card/virament bancar într-un cont a cărui date le veţi primi prin email. După achitarea contravalorii, veți confirma acest lucru fie prin scanarea actului doveditor, fie telefonic, iar în maxim 24 ore (de regula 2-4 ore) veți primi documentația solicitată în căsuța electronică, pe adresa de email de conversație.

Materialele vor fi expediate în format document word.

 

3. Colet cu plata ramburs. O altă modalitate de intrare în posesia materialului comandat este coletul cu plata ramburs (serviciu oferit de poşta română), durata va fi în funcție de rapiditatea serviciilor de coletărie (aproximativ 2-4 zile lucrătoare). În acest caz se aplică o taxă poștală de 15 lei care va fi suportată de către client. Pentru această variantă este necesar să ne comunicați adresa completă şi exactă din actul de identitate.

Plata se face în sistem ramburs, la ridicarea coletului de la oficiul poștal de care aparțineți cu adresa înscrisă în actul de identitate. Eliberarea coletului se face în baza actului de identitate, acesta conținând un CD ca suport pentru informația transmisă.

Atenție !

Este posibil ca serviciile poștale să nu vă anunțe la timp despre sosirea coletului sau chiar să omită acest fapt. În cazul în care timpul necesar sosirii coletului se prelungește, vă rugăm să vă informați personal la oficiul poştal arondat adresei Dvs.

4. Serviciile de curierat rapid. Expedierea coletului cu plata ramburs şi înmânarea personală a acestuia la adresa indicată de Dvs. se poate realiza în maximum 24 de ore prin solicitarea serviciilor de curierat rapid. Taxele de expediere (aproximativ 25 lei cu FanCurier) cad în sarcina clientului.


Licentade10.eu  |  2010 - 2017 All Rights Reserved